Ingen har en mamma som min..

Kanske någon, men hon slår många med hästländer. Mer kommentarer överflödiga.

Förövrigt så har nu mitt hektiska liv börjat och redan från början kör vi igång i 190, precis som väntat och önskat, trots det så är jag förstås helt slut och lite mera förvirrad än vanligt. Övrigt om skolstart; känns konstigt att se alla som skall läsa till polis, i mitt huvud går ju alla omkring i uniform och inte (ibland högst tvivelaktiga) privata kläder.

Annars:
Har beställt en ny bur åt Lyra då Sonjas nu varit för liten i några veckor. Idag kom den. Så nu behöver vi inte våra sängar längre då både jag, Stoffe, barnen och Lyra får plats. Nästa gång ska jag mäta. Undrar om folk kommer att tro att jag använder den som lekbur till mina barn?! Ingen dum idé kanske...

E sa för en halvtimma sedan att hon var trött och att jag skulle gå ut ur hennes rum för hon ville sova. Har ännu inte listat ut om hon var ironisk eller inte, men jag tror hon sover.

Prinsen kan nu kissa på kommando. Enda problemet är dock att killen suckar efter beröm. Han kissar 10 droppar, reser sig upp och vill att man skall applådera för att sedan upprepa proceduren cirka 300 gånger. Efter 39 gånger är man så lagom entusiastisk. För övrigt så har han nu lärt sig det eminenta ordet bajs och kan således tala om när nummer två är i blöjan, vilket man kan tycka är lysande. Stanken hinner dock 9 gånger av 10 före "baaaachjs" Heja Prinsen!

Mina klasskompisar är mega imponerad över att jag har två barn och bor 7 mil från skolan. Tror ni att jag vågar tala om att jag är gravid?? No way, men tyvärr går det inte att dölja länge till....

Nu har jag bara kvarl löpning 6 km, middagen för imorgon och lite hundträning innan jag kan gå i säng.

Ha det till nästa gång, när jag får tid vettikatten.

Myror i benen

Dåligt bloggande och antar att det kommer att förbli det framöver. Det är så himla mycket nu att jag inte finner ro att diktera inlägg. Dessutom börjar jag att läsa nu på måndag, vilket absolut inte kommer att betyda mer tid framför datorn.

Rastlös eller helt enkelt sjuk i HELA huvudet

Dagen har förflutit utan större aktiviteter (Nej Caisa promenaden ENDA ut till OK räknas inte). Hade trevligt besök av Miriam och Tim efter middagen och som vanligt när vi umgås så snicksnackades det en hel del!! Efter att jag nattat E så insåg jag att jag ganska snabbt skulle hamna i liggläge på soffan framför TV:n och sovandes efter säkert 3-4 min. Jag bestämde mig för att istället, håll i er, att springa. Skit i att det var -17 grader och att jag inte hittade igen mina överdragsbyxor. Så här sitter jag nu istället i soffan och kan säkerligen inte sova på några timmar, men usch vad jag är stolt över min kropp som släpade på mig runt Ånäset!

Bajsbollar

E bakar bajsbollar, nej förlåt chokladbollar, men hon tycker att det mer ser ut som bajs.. Gott...

Gott nytt år

Så har ett helt år passerat, inte obemärkt dock som tur är. Igår var vi en hel bunke människor och barn. Tyckte barnen skötte sig strålande, E och fyra små pojkar född 07. Vi hade även förmånen att ha lille kusin på besök, vilket var mycket mysigt. Bjuder på en bild av den otroligt könsuppdelade ansvarsområdet från nyår, killarna skötte grillen och vi tjejer skötte barn inomhus! Nästa år skiftar vi. Tjejerna grillar och dricker, killarna sköter markservice (tror isåfall att vi drog vinstlott eftersom barnantalet nästan är dubblerat till nästa nyår...) Summa summarum vi hade det jättebra!


Lilla E förstås med där det händer roliga saker!



Killarna hade första parkett dagen efter då vi städade.

RSS 2.0