Åh till och med Josefine skulle vara imponerad!

Om hon skulle se mina shoppingpåsar och innehållet tror jag nog hon skulle bli smått imponerad. Synd då jag inte kan lägga in bilder på bloggen då skulle jag  ha lagt in några av mina plagg för att bevisa att jag talar sanning....

Visst kan jag med...

Hittentills är det Faster Jonna som stått för julbaket med mina korvar, men ville förstås även jag kunna titulera mig som bullmamma. Jag och E tog tag i saken!! E var super!!


Handdukar?!

Stoffe tyckte vi kunde ha handukarna på en hylla på toaletten, visst tyckte jag. Dock så hade jag kanske i mitt huvud tänkt att man då kunde vika dem lite fint och dessutom välja ut vissa.. Det tyckte inte Stoffe:


Byggarebobs

Mina barn är av den händige typen:




Dan före dopparedan

Helt fantastiskt julväder har vi eller vad sägs?! Nu trivs man som allra, allra bäst....


Dålig uppdatering

Så mycket händer just nu så jag har inte tid att blogga.. Prinsen sjuk, packning som skall upp, kläder som skall tvättas, hundar skall rastas, julklappar som skall handlas osv osv. Shit nu rullar tiden och pengar för den delen.....

Någon som har över  en extern kortläsare till datan för att ladda in bilder på datan???

Fadderkotte?!

Som sagt så kickar skolan igång den 19:e januari och idag blev jag medveten om att jag får en fadder från termin 2 tror jag. Inget konstigt med det, det roliga var bara att hon som skickade mailet hade använt sig av "sänd vidare" och alltså även skickat med mailet där hon blivit informerad om vilken elev hon skulle vara fadder till. Där blev jag refererad till fadderkotte??! 
 
              "och din fadderkotte, som du förövrigt får dela med Fredrik, heter..."

Lite lustigt ordval, men fadderkotte var jag härmed....


God j*vla jul

Vem har sagt att allt är roligt...


Rundtur hos familj

Eftersom vi hux flux inte skulle fira jul i skåne så var vi förstås tvungna att kuska Sverige runt för att önska Stoffes familj god jul. Först Farfar, sen farmor och sist Farbror som bor i Gbg. Vi var ganska möra då vi kom dit som synes... Mätta blev vi och Prinsen lyckades hitta en julklapp som han öppnade... Röda fina converse- till mig!!!!


Pepparkaksbak

Ingen lucia utan bak! Jonna styrde upp en väldigt omtyckt bakstund, en om Prinsen mest uppskattade smaken på degen!





Melodifestivalen here we come!

Fick tre biljetter till genrepet i Skellefteå, dit ska vi förstås med glädje. Jag själv i mina nya röda fina converse förstås. Tack så hemskt mycket för vääääldigt uppskattade julklappar!

Tidig julafton

Tack Farfar och Pilla m fam, Jonna och Johan för alla julklappar!!




LUCIA (bilduppdateringar)








Barnvakten Jonna


Syskonkärlek (bilduppdateringar)

Mina barn har kommit på att man kan retas (nåja E har väl fattat det några år, men nu börjar Prinsen förstå också). Därför är det gott och se dem i soffan på detta vis:

                                    

Gift igen (bilduppdateringar)

Så efter månader i ogift tillstånd är jag gift igen. Slutligen lyckades jag ta tag i förlustanmälan, försäkring, självrisk mm.


Jonna och Jenny

Veckans absolut största rosor någonsin går till Jonna och Jenny som varit i Karlskrona och hjälpt oss med städning, barn- och hundpassning. Vi hade aldrig klarat det utan er. Thank you so berry much, som E hade uttryckt det.....

I hate goodbyes

Trots att man längtat efter denna stund har det varit med vemod jag avklarat sista veckan i Karlskorna. En massa hej då som har varit mer definitiva en vanligt, vissa kommer jag verkligen inte att träffa igen.

Ulla- Hoppas du klarar dig utan mig på jobbet- jag vettitusan hur jag ska klara mig utan dig! Men vi kommer definitivt att hålla kontakten och träffas inte bara en gång utan flera.

Handbollsnörd av rang

Stoofe som varit lite dämpad idag sitter och ser på en damlandskamp i handboll:

-Ge mig en bra kombination så man blir lite pigg....

Ursäkta, va?! Jag och min man har tydligen VÄLDIGT skild uppfattning och känsla för handboll...





E:s sms till pappa

Stoffe som bekant befinner sig i Stockholm hela helgen fick för ett tag sedan ett sms från E:

Jag vill följa med nästa gång. Jag hoppas du skickar ett brev. Jag älskar dig, kärlek! /E

Buhuuuuuuu

Två bra saker med lägenheten.

Idag fick jag en uppenbarelse; det kanske ändå finns något positivt med lägenheten (förövrigt så gick grannens sista vän hem från efterfesten 07.30). Jag har ransakat mig själv och kom på detta:

1. Den är så liten att jag kan laga mat, städa lägenheten och SAMTIDIGT ha koll på korvarna när de badar!
2. Nu när vi ska flyttstäda så blir det inte så avancerat eftersom den är så sjukt sunkig så det skulle inte märkas någon skillnad om man städade i 2 timmar eller 2 dagar!

Bra va?!


Hon kräktes inte!

På förmiddagen var vi en sväng ute i skogen och rastade av oss själva och hunden. För att ta sig till skogen måste man åka bil, tyvärr Lyra. Det är nämligen så att hon är rysligt åksjuk. 5 minuters bilfärd och hon kräks. Men idag, bambarrbam, så kräktes hon varken dit eller hem, totalt hela 25 min bilfärd. Jämför det med resan hem till Å som vi skall göra snart. Antagligen en nerkräkt bil och förhoppningsvis en levande hund. Förövrigt så har det regnat hela dagen, vi trotsade och har varit ute i 4 timmar....


SIKEÅ SK

Christoffer "Stoffe" Nordholm

Jämfota

Trimvirvel tack, för Prinsen kan härmed hoppa jämfota. Han lättar säkert 2-3 cm i allafall och är förstås sjukt nöjd. Själv sitter jag och klurar på varför jag smakar rengöringsmedel om munnen??!


Ont i magen..

E har ont i magen och Stoffe har åkt till Stockholm för att komma hem söndagkväll klockan 23. Jag tycker detta är lagom underhållande..

Tur att jag har de här två korvarna:

Det lilla huset

Jag har ju en dröm om hur vår lilla stuga en dag skall se ut innuti, alldeles vitt, gulligt och bara så där underbart fint. Precis som en butik här i Karlskrona. Jag rekommenderar att ni som läser från Karlskrona att gå in där, insupa och bara njuta av alla fina saker som finns där. Ni från norrland- hittar ni något fint så kan jag ju köpa med mig!!

Det Lilla Huset

Kolla in bloggen som man hittar på hemsidan, helt underbara bilder!

Bolibompapriset går...

.....inte helt oväntat till MORMOR!!! Med en motivering: Hon är bäst och jag älskar henne jätte mycket. Hon e min favoritmormor (inte dåligt mamma då du är hennes enda mormor!!!?) E funderade typ inget över sin utnämda!

2 sprutor och 7 km på 33 min

Verksamma har vi varit. Har färdigställt mitt arbete som jag jobbat med hemmifrån, sprungit 7 km på 33 min (sjukt bra för att vara mig) och tagit spruta på 2 skrikande, hysteriska barn. Fick våldhålla båda. Nu sitter de i soffan och övar inför sina läkarstudier med att ta sprutor på varandra- nej förresten nu spelar de handboll....

Inga bilder

Anledning till frånvaro av bilder är att kortläsaren är trasig. Därför har jag förstås lyckats ta flera superbilder som nu ligger och gottar sig i kameran. Förövrigt så blev håret bajs. Tills det har vuxit ut en meter igen så kommer jag att ha håret uppsatt. Stoffe tycker att jag är tramsig, ska han säga, han med "snutfrillan". Förövrigt så klippte vi oss på samma salong.

Allt löser sig

Idag blev också handbollen löst. Stoffe spelar from 6/12 med sitt gamla lag Sikeå SK. Så nu hoppas vi på stor supporterskara i Robertsfors, vilket jag inte betvivlar. Så alla ni som undrat över handbollen så tystar jag härmed nyfikenheten... Kör hårt Stoffs!!


                                                   

Nu är det klippt.

Så nu är det gjort. Ett år sedan sist. Jag har klippt bort massa hår. Som vanligt fick jag inte min vilja igenom, utan min frisör Mattias hade helt andra planer. Lugg igen, vilket jag tror glädjer min frisörkompis Jennie (blivande klasskompis förövrigt) eftersom hon har klippt lugg några gånger på mig tidigare. E däremot blev fruktansvärt arg då hon såg att jag hade lugg eftersom hon själv vill ha det.... Efter ett tag lugnade hon sig och började som vanligt fråga:

E: Blev du kär i frisören eftersom han är kille?

Jag: Nej

E: Okej

Jag: Dessutom är han homosexuell.

E: Va??!

Jag: Han gillar pojkar.

E: Jasså så.

E: Vad skulle hans tjej säga om hon visste att han tyckte om att pussa pojkar?!?!


Felciterad

Idag var det en artikel i sydöstran om skyltsöndan i Karlskrona. Från början tänkt att det skulle vara en enkätfråga som slutade  i en intervju. MEN det stämmer ju inte med vad jag sa, lustigt. Spelar ju ingen större roll kring detta ämne, men tänk om det hade varit någon känslig sakfråga man kommenterat, då kan det sluta illa.

Läs här

Jag sa:

- 15 st att köpa julklappar till
- att vi flyttar norr över efter julafton

Jag sa inte:
- att halsbanden var bara till flickor

Sedan försökte jag förklara vart Ånäset låg, gick sådär så det blev Umeå. Angående att E fick välja ut två julklappar så var det helt sant, dock så lämnade hennes totalförvirrade mamma aldrig dem. Tror att de fortfarande ligger på någon hylla.. Skäms gör jag.


RSS 2.0