Tur att mina systrar också avlar av sig..

Annars skulle jag ju behöva skaffa ett tiotal barn själv, tror dock att Stoffe hade protesterat då. Hoppas bara att hans syskon sätter igång verkstan snart. Fantastiska energigivare!!! Jag och Jacke:



From saint to satan himself

Jahopp, nu har Prinsen förvandlats...

Ännu en framavlad norrlänning

Jäpp, ännu ett konstaterande. Idag har Prinsen gått runt och sagt schluuuta till Jack på bredaste norrlänskan... Annars så har dagen spenderats ute i solen, helt fantastiskt väder på eftermiddagen. Jag har också fått reda på att jag inte är annat än en "ungschtint".....

Hipp hipp hurra idag är det E:s födelsedag!


Åh du store, manlige man..

Så har den manlige mannen, kungen, mannen i huset kommit hem. I den riktigt manlige, sportiga bilen (nja, kanske inte riktigt, men något som rullar och tar en från punkt A till B). Så nu får den manlige mannen, mannen i huset, kungen ta över snortorkande, bajsbytande, barnjagandet, övertalandet, hundjagandet ett tag, så ska jag.. göra annat, typ sticka eller skruva ihop något ..

För övrigt fyller E 6 år imorgon, tiden går ju kan man lugnt säga.. Minns det fortfarande som igår. Gått över tiden 11 dagar och gjorde allt för att starta förlossningen; färdknäpp, gick 15000 varv runt kvarteret, 30000 utfall och benböj, men ut kom hon tillslut  i alla fall och efter 6 timmar på BB så var jag allt för rastlös och åkte hem, nej inte ovanligt mig jag vet!!

Slem med chipssmak

E är lite förkyld och slemmig. Imorse berättade hon att "man kan tro att jag åt chips igår för mitt slem som kommer upp smakar chips"  Yummie!


Mina fina, fina barn..

En bild säger så mycket...


Livet åter!!

Tentan is done!!! Bye bye kriminologiska teorier FOREVER!!

Bjuder lite på pojkarna bus:


Glad Påsk!

Önskar vi alla, men förstås extra mycket till familjen i skåne...

Annars så pluggar jag, kul.... Kul påsk, tur att Stoffe tagit på sig förklädet och bakat bullar, planterat blommor och underhållit barn.

Förövrigt så visade jag en bild idag för E från några år sedan då hon var en liten påskkärring. Pappa hade redigerat bilden så det såg ut som hon flög precis ovanför trädtopparna:

- Wooooow, att jag kunde flyga, det var inte dåligt!

A great mind of a soon 6-yearold.

Hon insåg dock sina begränsningar, så idag blev det fötterna som transporterade henne och en korg med nybakade bullar att bjuda på då hon "påskade":


E åker av hästen, blir trampad på och rider igen!

Låter hemskt, men det kanske inte var lika dramatiskt som rubriken vill påstå. Men av ramlade hon igår på ridskolan och skrapades i ansiktet av hoven. Men på hästen red hon igen, travandes till och med! Det kallar jag modig´av en snart 6 årig liten flicka. Som hon sa själv med gråten i halsen och tårarna rinnandes ner från kinderna; nu är det fjärde gången jag trillar av och jag har dessutom blivit sparkad.... Vem tror ni tvingade upp henne då???

Annars så fortlöper ett alldeles normalt, men ytterst hektiskt liv. Vi har dock i princip fixat bil. Som min käre far uttryckte det när han såg vilken modell det var- oj, precis som ett växthus fast med fyra hjul... Ni må tro att min man känner sig tillfredsställd med det nya tillskottet!

Språkgenit blixtrar till igen

Prinsen utvecklas språkmässigt, sakta med säkert och han avancerar. Just nu är favorit orden woooow (tror inte det behövs någon närmare översättning) och didntarne (Bengt-Arne, dagiskompis med barnen och dubbelnamn som Prinsen himself). Öva, öva, öva lille älskling!

RSS 2.0